Welkom bij Pinchos & Tapas


Pinchos & Tapas, het nieuwe restaurant in Malden met een uniek concept. De tapasgerechten op de kaart zijn authentiek en het menu bestaat uit een culinaire reis door de wereld van tapas. Mijn naam is Miranda Kersten, eigenaresse van deze geweldige mooie onderneming, samen met mijn collega's en u als waardevolle gast gaan we Pinchos & Tapas tot een succes brengen!

 

In ons concept laten wij u kennismaken met en proeven van pinchos en tapas van over de hele wereld. Op een unieke wijze gepresenteerd in een mooie rustieke omgeving die past bij de wereld van pinchos en tapas. Het restaurant heeft de uitstraling van de alom bekende gezellige en ongedwongen mediterrane omgeving.

 

Van oorsprong betekent Pinchos en Tapas al "samen eten en delen". Wij brengen dan ook graag mensen met elkaar in verbinding, want daar doen wij het voor.

 

Service, kwaliteit en een sfeer waar uit eten een beleving is! Wij realiseren onze visie door onze gerechten en service voortdurend tegen de best mogelijke kwaliteit aan te bieden. Iedere gast kan daardoor bij ons terecht voor de beste kwaliteit met een gevarieerde en wisselende keuze aan Tapas gerechten.

 

Reserveeren kan alleen telefonisch op 024-7611709 di t/m zo van 16:00 tot 20:00 uur (niet via de mail)


Restaurant Pinchos & Tapas

Rijksweg 132A 6581 ES Malden

T. +3124-7611709

info@pinchos-tapas.nl

http://www.facebook.com/pinchostapas